Komentara: 4
Pregleda: 4167

Otvoren „Mon Miraž”

18.03.2013. u 13:38h
Izvor: Subotičke pijace
U Dečijem pozorištu svečano je otvoren Omladinsko kulturno-umetnički centar "MON MIRAGE".
Otvoren „Mon Miraž”

Osnivač je Olga Pogačova koja je rekla da je cilj da centar okupi mlade i mališane koji bi pronašli sebe kroz razne radionice, a rad će se obavljati u ulici Braće Radića 3.

Jedna od radionica biće i strip radionica koju će voditi Saša Marijanušić, a deca i mladi imaće priliku da kroz rad nauče osnove strip umetnosti, kroz slikanje i pisanje. U okviru centra radiće i modna i baletska radionica koju će voditi Vera Kubik, gde će se od recikliranih materijala praviti igračke, kao i učiti osnove baleta.

Izvor: Subotičke pijace
Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage" Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage" Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage" Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage" Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage" Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage" Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage" Omladinsko kulturno-umetnički centar " Mon Mirage"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4167
Povezane teme

mon mirage

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.