Komentara: 2
Pregleda: 4554

Otvoren sajam meda "Dani pčelarstva 2012"

29.09.2012. u 13:52h
Otvoren sajam meda "Dani pčelarstva 2012"

U organizaciji Udruženja pčelara "Pčela" na Trgu Republike juče su počeli 16. "Dani pčelarstva".

Na manifestaciji, koja će biti otvorena do nedelje, će nastupiti 35 izlagača, među kojima su i gosti iz Bosne i Hercegovine, Mađarske i Rumunije.

Subotički medari, jedni su od boljih na nivou Srbije, naročito kada je u pitanju tehnologija i veterinarska služba. Razlika između našeg meda i meda sa planinskih delova Srbije, primetna je jedino po ukusu, ali sa potencijalima naših paša, mogu se očekivati veliki medarski uspesi.

Med i pčelinji proizvodi, kao što su propolis, polen i matični mleč, imaju izuzetno preventivno i lekovito dejstvo. Oni pozitivno deluju kada je u pitanju jačanje imuniteta, pravilan razvoj dece, prevencija čira želudca, a služe i kao antibiotici i anestetici. Jedan od ovih proizvoda, svakodnevno bi trebao da se pojavi na vašoj trpezi. Med je odličan izvozni produkt, pa je njegovo brendiranje neophodno.

Lipov med, brendiran je među proizvode "Najbolje iz Vojvodine".

Svečano otvaranje je bilo danas u 10 časova, a u okviru svečanosti predstavljena je i "Kraljica meda".

Sajam meda u Subotici Sajam meda u Subotici Sajam meda u Subotici Sajam meda u Subotici Sajam meda u Subotici Sajam meda u Subotici Sajam meda u Subotici Sajam meda u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4554
Povezane teme

sajam meda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.