Komentara: 3
Pregleda: 2463

Otvorena Kancelarija za državno zemljište

15.03.2013. u 18:42h
Izvor: RTV City
Danas je u Gradskoj kući počela sa radom Kancelarija za državno zemljište, čiji zadatak će biti da prati kompletan proces izdavanja poljoprivrednog zemljišta u zakup.
Otvorena Kancelarija za državno zemljište

“ Zadatak kancelarije je da prati svaki segment izdavanja zemljišta. Dakle od izrade programa zaštite, uređenja I korišćenja poljoprivrednog zemljišta do sprovođenja postupka javnog nadmetanja, odnosno licitacije, kao I praćenje utroška namenskih sredstava od zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.” – rekao je šef Kancelarije za državno zemljište Grgur Stipić i dodao da će rad kancelarije biti transparentan prema zahtevima sa terena, odnosno sagledavanjem stanja I prilika u saradnji sa zakupcima poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

“ Ono što je bio osnovni razlog za formiranje ove kancelarije jeste povećanje obima posla.”

Po njegovim rečima, posao vezan za izdavanje poljoprivrednog zemljišta od 2008. god. pa na ovamo je postao mnogo obimniji, pa će i kancelarija sa stručnjacima biti odgovor koji će omogućiti brže I efikasnije obavljanje posla u ovoj oblasti.

Kancelarija ima četiri zaposlena: agronoma, pravnika, ekonomistu i izvršioca za administrativne poslove iz oblasti poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2463
Povezane teme

izdavanje zemljišta

kancelarija za poljoprivredno zemljište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.