Komentara: 0
Pregleda: 1981

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

01.06.2010. u 20:30h
Izvor: Subotica.com
<p>U petak, 4.06.2010. godine od 10h do 18h na Otvorenom univerzitetu (hol zgrade) organizovaće se "Otvoreni Dan" za sve građane koji su zainteresovani da se informi&scaron;u o obrazovnoj ponudi Centra za razvoj ljudskih resursa. Imaće jedinstvenu priliku da se tog dana upoznaju sa na&scaron;im predavačima, informi&scaron;u o načinu rada, da čuju utiske i da se na licu mesta uvere u sposobnosti koje su polaznici stekli tokom pohađanja kursa.</p>
Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

Svi zainteresovani moći će besplatno da koriste usluge Škole lepote (friziranje, masiranje, pedikir, manikir, piling lica, masaža lica, šminka, nadogradnja noktiju...), Škole zanimanja (dekustacija hrane koju će spremiti polaznici kursa za kuvare, krojači će svima koji imaju sitne prepravke besplatno da učine uslugu, ...), Škola jezika (besplatno testiranje za nivo znanja engleskog jezika), Škola računara (kratke informacije o korišćenju e-maila, Interneta, Word-a...)

Važno je napomenuti da OTVORENIM DANOM počinje naša LETNJA KAMPANJA - Svi zainteresovani građani koji se budu prijavili na neki od obrazovnih oblika u okviru letnje kampanje od 4. juna do 14. avgusta stiču popust od 10% i postaju potencijalni dobitnici letovanja za dve osobe na poluostrvu Ratac u Crnoj Gori na koje ih vodi turistička agencija "SAM".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1981
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.