Komentara: 1
Pregleda: 2048

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

22.09.2010. u 17:59h
Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

 subotu, 25.9.2010. godine od 10h do 16h Otvoreni univerzitet organizuje još jedan "Otvoreni Dan" za sve građane koji su zainteresovani da se informišu o obrazovnoj ponudi Centra za razvoj ljudskih resursa. Svi prisutni imaće jedinstvenu priliku da se tog dana upoznaju sa našim predavačima, informišu o načinu rada, da čuju utiske i da se na licu mesta uvere u sposobnosti koje su polaznici stekli tokom pohađanja kursa.

Svi zainteresovani moći će besplatno da koriste usluge Škole lepote (friziranje, masiranje, pedikir, manikir, piling lica, masaža lica, šminka, nadogradnja noktiju...), Škole zanimanja (degustacija hrane koju će pripremiti polaznici kursa za kuvare, krojači će svima koji imaju sitne prepravke besplatno da učine uslugu,...), Škola jezika (besplatno testiranje za nivo znanja engleskog jezika), Škola računara (kratke informacije o korišćenju e-maila, Interneta, Word-a...).

Otvoreni dan na Otvorenom univerzitetu

Postavljeno pre 14 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 2048
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.