Komentara: 1
Pregleda: 3481

Otvoreni humanitarni bal za akciju "Gift of Life"

18.03.2016. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
Proslava povodom obeležavanja 86 godina od osnivanja i 18 godina od reosnivanja Rotari kluba Subotica - otvoreni humanitarni bal za akciju “Gift of Life”
Otvoreni humanitarni bal za akciju "Gift of Life"

U cilju okupljanja što većeg broja humanitaraca i ljudi otvorenog srca, a radi sakupljanja sredstava za podršku priključivanju dece iz Vojvodine međunarodnoj rotarijanskoj akciji "Gift of Life", ove godine Rotari klub Subotica, u okviru proslave 86 godina od osnivanja i 18 godina od reosnivanja kluba, napraviće humanitarni bal otvorenog tipa u Balskoj dvorani Hotela Galleria, 2. aprila od 20 časova.

Proslava je pre svega osmišljena kao lepo druženje uz bogat kulturni program u kojem će nastupiti Chick Noris Bend, E'Labinne grupa orijantalnog plesa, a gost večeri će biti i renomirani subotički pevač Dušan Svilar. Goste očekuje i vredna tombola, kao i aukcija rekvizita Novaka Đokovića, Gabora Sajmajstera i umetničkih slika. 

Otvoreni humanitarni bal za akciju "Gift of Life"

Kotizacija za proslavu iznosi 2.500 din i u nju je uključena svečana večera sa pićem dobrodošlice. Poziv je otvoren za sve zainteresovane, a prijava je obavezna, najkasnije do 25. marta 2016. godine.

Prijave se vrše e-mailom, za Rotarijance na adresu: info@rotarysubotica.rs, a za goste na: marketing@hotel.galleria.com (kontakt telefon: 024/647-274).

Otvoreni humanitarni bal za akciju "Gift of Life"

Zvanicama je obezbeđeno 20% popusta na smeštaj u hotelu, koji je potrebno takođe najaviti.

Akcija “Gift of Life”, pruža šansu za život deci sa kojoj je neophodno lečenje, odnosno hirurške intervencije u inostranstvu. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3481
Povezane teme

rotary klub

rotari klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.