Komentara: 23
Pregleda: 5448
Foto

Ove godine rekonstrukcija sportskih terena u tri mesne zajednice

27.02.2023. u 13:08h
Izvor: Subotica.com
Za održavanje sportskih terena na teritoriji Grada Subotice ove godine izdvojeno je 6.3 miliona dinara. Zahvaljujući ovom iznosi biće rekonstruisani sportski tereni u Malom Radanovcu, Velikom Radanovcu i Bačkom Dušanovu. U planu je i revitalizacija trim staze u Dudovoj šumi.
Ove godine rekonstrukcija sportskih terena u tri mesne zajednice

Na sportskim terenima u Malom Radanovcu table na koševima nisu odolele zubu vremena, a lošem izgledu terena doprineli su i nesavesni pojedinci zahvaljujući kojima mrežice na koševima i golovima odavno ne postoje, a ne postoji ni jedan stub na terenu za obojku. 

Nekada je na odbojkaškom terenu bila razvučena mreža. Međutim, onda je jednu noć neko  izvalio i odneo jedan stub sa terena - priča sugrađanka koja živi u neposrednoj blizini.

Ove godine rekonstrukcija sportskih terena u tri mesne zajednice

Ove godine rekonstrukcija sportskih terena u tri mesne zajednice

Na stanje sportskih terena u Malom Radanovcu ukazao je i jedan sugrađanin kroz rubriku "Pištaljka".

- Potrebno je da se zamene dotrajali koševi, golovi...Problem je što na čitavom prostoru ima jedna mala kanta za smeće koja nije dovoljna, tako da naravno da smeća ima po celom terenu - pisao je stanovnik ove mesne zajednice i upitao može li Mali Radanovac da dobije sportske terene kakvi priliče 21. veku

Ove godine rekonstrukcija sportskih terena u tri mesne zajedniceKako saznajemo iz Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje sportski tereni u Malom Radanovcu biće rekonstruisani tokom ove godine.

Biće urađena kompletna rekonstrukcija koja podrazumeva zamenu tabli i obruča na koševima, postavljanje mrežica na koševima i golovima, kao i stubova na terenu za odbojku. Takođe, biće izvršena popravka betona i klupa, iscrtavanje linija na terenima, a biće postavljene i korpe za otpatke - najavljuje Nebojša Gabrić iz JP za upravljanje putevima i dodaje da je u planu i rekonstrukcija terena u Velikom Radanovcu, kao i u Bačkom Dušanovu gde će biti postavljena nova tartan podloga na košarkaškom terenu - U planu je još i revitalizacija trim staze i teretane na otvorenom u Dudovoj šumi.

Izvor: Subotica.com
Sportski tereni u Malom Radanovcu Sportski tereni u Malom Radanovcu Sportski tereni u Malom Radanovcu Sportski tereni u Malom Radanovcu Sportski tereni u Malom Radanovcu Sportski tereni u Malom Radanovcu Sportski tereni u Malom Radanovcu Sportski tereni u Malom Radanovcu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 5448
Povezane teme

sportski teren

mesna zajednica mali radanovac

javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje

sportski tereni

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.