Komentara: 3
Pregleda: 2690
Foto

Paketi pomoći stigli u domove 30 porodica

10.08.2020. u 17:46h
Izvor: Subotica.com
Subotičani su još jednom pokazali kako imaju veliko srce. Zahvaljujući njihovom učešću u akciji prikupljanja hrane, koju je u nedelju organizovala grupa „Obrok za porodicu“, napravljeni su paketi pomoći za 30 porodica.
Paketi pomoći stigli u domove 30 porodica

Akcija je održana u prostorijama Mesne zajednice Ker, a naši sugrađani su tokom prepodneva donosili namirnice i sredstva za higijenu. Koliko je ko mogao, ali od srca.

- Bio je veći odziv ljudi nego prošli put i hvala svima koji su se pridružili ovoj akciji. Zahvaljujući njima, napravili smo veće pakete za 30 porodica - kažu administratorke grupe „Obrok za porodicu“. - Penzinerima smo odneli na  kućnu adresu, obezbeđen je i prevoz do Tavankuta, a ostali su došli i preuzeli pakete.

Paketi pomoći stigli u domove 30 porodicaPored organizovanih akcija prikupljanja hrane, grupa „Obrok za porodicu“ svakodnevno spaja one koji mogu da doniraju nešto, bilo da su u pitanju obrok, ručak ili namirnice onima kojima je potrebno.

U ovo tmurno i teskobno vreme mnogo je onih kojima je potrebna naša pomoć, te administratorke grupe apeluju na sugrađane da pomognu koliko mogu. Neko će prosuti tanjir supe od ručka, a nekome to može biti jedini obrok u toku dana. Mislite o tome.

Paketi pomoći stigli u domove 30 porodica

Izvor: Subotica.com
Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu" Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu" Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu" Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu" Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu" Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu" Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu" Akcija prikupljanja hrane za socijalno ugrožene "Obrok za porodicu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2690
Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

humanitarni rad

humanitarni apel

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.