Komentara: 0
Pregleda: 2154

"Pao s' kruške"

17.11.2010. u 14:53h
Izvor: RTV Yueco
<p>Nova predstava Dečjeg pozori&scaron;ta "Pao s kru&scaron;ke", koja je napravljena uz pomoć ekolo&scaron;kog udruženja "Horizonti", a uz finansijsku pomoć Ministrastva životne sredine i prostornog planiranja, ima za cilj da deci podigne svest o očuvanju životne sredine.</p>
"Pao s' kruške"

Muziku za predstavu pisao je Kiki Lesendrić, tako da će deca u toku predstave, osim edukacije o životnoj sredini, moći da čuju kvalitetnu pop rok muziku, koja, prema rečima glumaca, lako ulazi u uši. Dečiji mjuzikl "Pao s kruške" traje između 35 i 40 minuta, što je prema rečima rediteljke Biljane Vujović dovoljno da se deca upoznaju sa značajem očuvanja životne sredine. Svako od nas je ponekad "Pao s kruške".

Pao je neko ko nije znao, ko nije video, ko nije stao. Zato ne doživimo ekološki pad, osvesti se odmah sad. Čuvaj prirodu, ti si deo nje, ako to zaboraviš gotovo je sve. Ovako glasi jedan od glavnih slogana ove predstave. Cilj ovog projekta jeste da se ideja o očuvanju životne sredine provuče kroz institucije kulture. Ovim potezom spajaju se dve korisne stvari, a dečji mjuzikl biće odigran u gradovima širom Srbije. Predstava će biti premijerno prikazana u petak u 18 časova u prostorijama Mladosti, dok će repriza biti odigrana u nedelju u 11 časova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2154
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.