Komentara: 0
Pregleda: 1963

Pao sneg - otežan saobraćaj

06.02.2010. u 11:54h
Izvor: RTV Yueco
<p>Sneg u Subotici, osim radosti za mali&scaron;ane, danas je uzrokovao usporen saobraćaj. I pored raskva&scaron;enog snega na kolovozu, vozači su ovog prepodneva imali prilično strpljenja i opreznosti u saobraćaju.</p>
Pao sneg - otežan saobraćaj

U JKP Čistoća i zelenilo ocenjuju da su na vreme reagovali ali da im probleme stvara intenzitet padavina zbog kojeg su morali po nekoliko puta čistiti ulice koje su u njihovoj nadležnosti.

Snežne padavine koje su počele u toku noći stvrile su u toku prepodneva otežane uslove za saobraćaj u gradu. U tim momentima, na kolovozima je bilo dosta raskvašenog snega, a vozači su imali razumevanja za novonastale prilike i povećali su opreznost.

U JKP Čistoća i zelenilo, koje je zaduženo za čišćenje lokalnih puteva, smatraju da su na vreme reagovali, da je posuto dovoljno soli i angažovano svo ljudstvo i mehanizacija. Međutim, kako ističe Nikola Šever – Tehnički direktor JKP Čistoća i zelenilo, intenzitet padavina naterao je zaposlene u ovom preduzeću da u toku današnjeg dana po nekoliko puta izlaze na teren kako bi se saobraćaj odvijao što bolje u ovakvim uslovima.

U Čistoći dalje navode da su intervenisali posipanjem dovoljno soli i čišćenjem trotoara i biciklističkih staza koje su u njihovoj nadležnosti. Za očekivati je da će njihove ekipe i dalje imati posla jer meteorolozi i za sutra najavljuju sneg.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1963
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.