Komentara: 49
Pregleda: 4649

Pastor: Jedan od prioriteta SVM-a vraćanje starog sjaja Paliću

18.05.2024. u 09:20h
Izvor: TV Subotica
Pastor: Jedan od prioriteta SVM-a vraćanje starog sjaja Paliću

Kandidati za odbornike u Skupštini grada na predstojećim lokalnim izborima sa liste „Savez vojvođanskih Mađara-dr Balint Pastor“ na čelu sa nosiocem liste obišli su više investicija na Paliću – osnovnu školu gde su zamenjeni prozori, radove na poširenju gasovodne mreže u centru naselja i Vikend naselje gde se ruše zapušteni i bespravno sagrađeni objekti.

Kako je poručio nosilac liste, dr Balint Pastor, ovi radovi će se nastaviti i u budućnosti jer je jedan od prioriteta te stranke vraćanje starog sjaja Paliću i ravnomerno razvijanje svih mesnih zajednica na teritoriji Subotice.

- Savez vojvođanskih Mađara je stranka koja ne daje obećanja čak ni u predizbornoj kampanji već podnosi izveštaj građanima o onome što je učinjeno. Mi smo danas na Paliću, bili smo na tri mesta – u Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ gde su zamenjei prozori zahvaljujući Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, to je projekat koji se radi po fazama, završena je još jedna faza, nakon toga smo obišli radove na proširenju gasovodne mreže. Suboticagas je jedno od najuspešnijih preduzeća pošto samo stalno investira u proširenje mreže, u ovom mandatu ukupno 35 kilometara je izgrađeno, nekoliko kilometara na Paliću kao i u još 22 mesne zajednice, i Vikenda naselje, to je projekat Ištvana Pastora koji je on pokrenuo da se Vikend naselje sredi nakon nekoliko decenija - poručio je Pastor.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 1 mesec i 4 nedelje
Komentara: 49
Pregleda: 4649
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.