Komentara: 1
Pregleda: 4812

"Pasuljijada" na Prozivci: tradicija duga dve decenije

30.08.2024. u 09:42h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 7. septembra, po 20. put na Prozivci će biti organizovana tradicionalna manifestacija na kojoj će ljubitelji ovog jela imati priliku da pokažu svoje umeće u pripremi pasulja, ali i da okuse pasulj pripreman prema različitim receptima.
"Pasuljijada" na Prozivci: tradicija duga dve decenije

Jubilarna, 20. "Pasuljijada" na Prozivci će, kao i ranijih godina, osim po dobrom pasulju, biti u znaku druženja i zabave. 

 - Svi zainteresovani koji žele da nam prikažu svoje znanje i umeće, i prenesu svoja iskustva u kuvanju pasulja u kotliću mogu se prijaviti pozivom na broj telefona 065/341-15-12. Prijave traju do 5. septembra. U kotizaciju su uključeni pasulj, dimljene butkice i kobasica, kao i ogrevno drvo. Naravno, dobrodošli su i svi oni koji žele svoj doprinos da daju dobrim raspoloženjem, da se druže, dobro zabave, i probaju ukusan pasulj - ističu organizatori. 

'Pasuljijada" počinje u 8h, dok je proglašenje pobednika zakazano za 12h. Posle proglašenja u dvorištu MZ "Prozivka" biće podela besplatnih porcija pasulja koje za građane kuvaju aktivisti MZ.

Sva obaveštenja se mogu dobiti u prostorijama MZ "Prozivka" ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 14 čas.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 dan i 14 časova
Komentara: 1
Pregleda: 4812
Povezane teme

Subotica prozivka

pasuljijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.