Komentara: 1
Pregleda: 740

"Pasuljijada" u Tavankutu po 27. put u subotu (24. avgusta), prijave u toku

15.08.2024. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 24. avgusta, Tavankut će po 27. put biti mesto okupljanja svih ljubitelja pasulja, koji će imati priliku da pokažu svoje umeće u pripremi istog. Osim dobrog pasulja, organizatori obećavaju i dobro druženje, zabavu i provod.
"Pasuljijada" u Tavankutu po 27. put u subotu (24. avgusta), prijave u toku

Kraj avgusta već više od četvrt veka rezervisan je za druženje uz porciju dobrog pasulja u Tavankutu. Svi koji žele da pokažu svoje umeće, ali i da nauče neki novi trik i recept, imaće priliku da to učine 24. avgusta od 10 sati u dvorištu seoskog stadiona

- "Pasuljijada" počinje u 10 sati. Kotizacija za ekipu iznosi 2.500 dinara. Za sve ekipe koje se prijave do 18. avgusta pripremljen je specijalan poklon - majica sa motivima naše manifestacije. Ove majice će se naći i u prodaji, odnosno, ako neka ekipa bude želela više ovih majica, one će moći da se kupe po ceni od 600 dinara. U kotizaciju su uključeni pasulj i drva, a za prva tri mesta pripremili smo vredene nagrade - ističu organizatori. 

"Pasuljijada" u Tavankutu po 27. put u subotu (24. avgusta), prijave u tokuInformacije i prijave mogu se zatražiti putem telefona 064/34-88-483 (Igor) ili lično u kafiću stadiona. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 45 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 740
Povezane teme

tavankut

pasuljijada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.