Komentara: 1
Pregleda: 3959

Patria, Prezident i Bečki se prodaju

11.01.2011. u 00:21h
Izvor: RTV Yueco
Patria, Prezident i Bečki se prodaju

Privredni sud je doneo rešenje da su se stekli uslovi za prodaju hotela “Patria” u Subotici, “Prezident”na Paliću i za Bečki restoran. Kako je za yueko rekao stečajni upravnik, Vladimir Žužić u toku je izbor procenitelja, zatim će se izvršiti procena vrednosti sva tri objekta da bi nakon toga objekti bili ponuđeni na prodaju.

Prošle godine devetog septembra održano je ročiste za pokretanje stečajnog postupka za hotele “Patria”, “Prezident” i “Bečki restoran”. Objekti su bili u vlasništvu Darka Šarića i njegove grupe i sada je u toku postupak dokazivanja da navodno šarić nije vlasnik navedenih objekata.

Prema podacima Agencije za privredne registre, zvanična vrednost akcijskog kapitala ove Šarićeve firme je oko 6,1 milion evra, ali se procenjuje da je realna tržišna vrednost daleko veća od 10 miliona evra.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3959
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.