Komentara: 5
Pregleda: 5695
Foto

Penzionerke iz regiona proslavile Dan žena

08.03.2016. u 15:11h > 19:47
Izvor: Subotica.com
Više od dve stotine članica udruženja penzionera iz Srbije i Hrvatske proslavile su danas Dan žena u restoranu „Spartak“. Skup je organizovalo subotičko Udruženje penzionera, a uveličali su ga gosti iz Osijeka, Borova naselja, Belog Manastira, Sombora, Kljajićeva, Bečeja, Kucure...
Penzionerke iz regiona proslavile Dan žena

- Inicijativa je potekla od naših prijatelja iz Osijeka koi su predložili da bi nas posetili da zajedno proslavimo Osmi mart. Naravno smo prihvatili i pozvali i druge naše prijatelje i saradnike iz cele Vojvodine – kaže Dragica Lučev, predsednica gradskog Udruženja penzionera. - Drago nam je što smo svi na okupu i što zajedno možemo da provedemo ovaj lepi praznik.

Subotičko Udruženje penzionera broji oko 15 hiljada članova, za koje organizuje razne aktivnosti i trudi se da na najrazličitiji način pomogne da „treće doba“ naših sugrađana bude lepše i lakše.

Zbog toga je, po mišljenju Nenada Ivaniševića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ovo jedno od najbolje organizovanih udruženja.

- Pored svečarskog dela, iskoristićemo priliku da razgovaramo o zajedničkom učešću na evropskom programu EaSi koji omogućava da ovakav tip udruženja konkuriše – istakao je Ivanišević. - Ministarstvo rada je tokom prošle godine sa oko 900 hiljada dinara pomoglo rad Udruženja penzionera i nadam se da će učestvovati i na novim konkursima i, ako projekti budu dobri, da ćemo ih zajedno uspešno realizovati.

Izvor: Subotica.com
Druženje sa penzionerima povodom 8. marta Druženje sa penzionerima povodom 8. marta Druženje sa penzionerima povodom 8. marta Druženje sa penzionerima povodom 8. marta Druženje sa penzionerima povodom 8. marta Druženje sa penzionerima povodom 8. marta Druženje sa penzionerima povodom 8. marta Druženje sa penzionerima povodom 8. marta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 5695
Povezane teme

Nenad Ivanišević

penzioneri

restoran spartak

dan žena

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.