Komentara: 5
Pregleda: 4011

Pesma i igra na Gradskom trgu

06.06.2013. u 14:18h
Izvor: SuMedija
U organizaciji „Subotičke Alternative” sinoć je na glavnom gradskom Trgu organizovan kulturno umetnički program „Igrom do prijateljstva”.
Pesma i igra na Gradskom trgu

Svetlana Stipanović, predsednica „Subotičke Alternative” rekla je za „Subotičke novine” da je cilj manifestacije bio da se pokaže multikulturalnost Subotice kroz igru i zabavu, što je i u osnovi programa ove organizacije.

U svečanom delu pred nekoliko stotina građana nastupili su Ansambli iz Rusije, kao i OKUD, „Mladost”, MKC „Nepker”, HKC „Bunjevačko Kolo”, KUDŽ „Bratstvo”, i BKC „Tavankut”, a posebna atrakcija za publiku bili su najmlađi članovi KUDŽ „Bratstvo” koji su izveli splet igara iz Šumadije.

Slike sa sinoćnjeg kulturnog programa možete da pogledate u povezanom albumu.

Izvor: SuMedija
Koncert "Igrom do prijateljstva" Koncert "Igrom do prijateljstva" Koncert "Igrom do prijateljstva" Koncert "Igrom do prijateljstva" Koncert "Igrom do prijateljstva" Koncert "Igrom do prijateljstva" Koncert "Igrom do prijateljstva" Koncert "Igrom do prijateljstva"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 4011
Povezane teme

subotička alternativa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.