Komentara: 0
Pregleda: 1746

Pet državnih medalja za džudiste Spartaka

02.06.2014. u 15:17h
Izvor: Subotica.com
Protekli vikend je bio u znaku državnih džudo prvenstava za mlađe i za starije pionire, čime je praktično i završeno prvo takmičarsko polugodište za ove uzraste.
Pet državnih medalja za džudiste Spartaka

Ruma je u subotu bila domaćin za starije,a Beograd u nedelju za mlađe pionire. Džudo klub "Spartak" je imao sveukupno osam kvalifikovanih takmičara na ovim prvenstvima, a osvojeno je pet bronzanih medalja uz još dva peta mesta.

Osvajači medalja su Kaćanski Jugoslav, Šašić Nikola i Bošnjak Vuk kod mlađih i Ilanković Filip i Mihajlo Šašić kod starijih pionira. Peta mesta su zauzeli Vaci Boris i Nestorović Strahinja koji su borbe za medalje izgubili od svojih klupskih kolega. Upravo ta okolnost da Spartak ima više dobrih takmičara u istim težinskim kategorijama sprečila je ovaj klub da napravi i veći uspeh.

Ostaje žal za srebrnim i zlatnim medaljama posebno kod starjih pionira čime bi Spartak ponovo imao predstavnika na prvenstvu Balkana, ali i sa ovim rezultatom je jasno da se u Subotici radi ozbiljan i kvalitetan džudo.

Ekipu je predvodio trener Milan Bogić koji uz rukovodstvo kluba čestita svim osvajačima medalja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1746
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.