Komentara: 0
Pregleda: 3401

Pet fudbalera Spartaka dobilo poziv u nacionalne selekcije Srbije

18.03.2013. u 11:08h
Izvor: FK "Spartak"
Pet fudbalera Spartaka dobilo poziv u nacionalne selekcije Srbije

Čak petorica fudbalera Spartak Zlatibor vode dobilo je poziv u nacionalne selekcije. To je smo još jedna potvrda kvalitetnog rada u Subotičkom superligašu i dokaz ispravne politike kluba da se afirmišu mladi i talentovani igrači.

Branimir Aleksić, standardni golman, pozvan je u A selekciju koja će pokušati da ostvari pozitivan u Hrvatskoj 22.03. i u Novom Sadu protiv Škotske 26.03. Obe utakmice igraju se u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo koje će se održati u Brazilu 2014g.

Đorđe Despotović i Aleksandar Kovačević, sada već standardni članovi mlade reprezentacije dobili su poziv od selektora Ćurčića za prijateljsko odmeravanje snaga na gostujućim terenima protiv Holandije i Bugarske. Mlada reprezentacija Srbije priprema se za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se 2015. godine održati u Češkoj. Reprezentacija Srbije takmiči se u kvalifikacionoj Grupi 9 sa selekcijama Italije, Belgije, Kipra i Severne Irske. Prvi meč odigraće se 5. septembra na Kipru.

Daniel Farkaš, desni bek po prvi put je pozvan u nacionalnu selekciju. Dobio je poziv selektora Dejana Govedarice za nastup u reprezentaciju Srbije U20 koja će odigrati prijateljski meč regionalne lige protiv Crne Gore.

Milan Vojvodić pozvan je od strane selektora Ljubinka Drulovića u selekciju do 19 godina koja će odigrati dve utakmice protiv vršnjaka iz Belgije. Utakmice će se odigrati u Belgiji i to 23.marta u De Kempenu i dva dana kasnije 25. marta u Merhutu. Reprezentacija U19 će nastupiti u najjačem sastavu pošto se spremaju za drugi krug kvalifikacija za Prvenstvo Evrope koje će se odigrati ove godine u Litvaniji.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3401
Povezane teme

fudbalski klub spartak

reprezentacija srbije

fudbalska reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.