Komentara: 3
Pregleda: 2897

Peta pljačka pošte

30.04.2010. u 10:44h
Izvor: RTV Yueco
Peta pljačka pošte

Juče je opljačka pošta na Paliću.Nepoznati počinilac maskiran uz pretnju pištoljem, iz Pošte na Paliću odneo oko milion dinara. To je druga pljačka pošte na Paliću, ove godine, a peta pljačka pošte u Subotici. Pored toga, u proteklih nedelju dana opljačkane su i dve filijale Vojvođanske banke. Istraga je u toku.

Pošta kod Senćanske crkve, na adresi Braće Radić 83 opljačkana je 13.marta oko 15 časova. Tada su dva nepoznata razbojnika ušla u poštu i odnela veću količinu novca.

Procenjuje se da je bilo više od 200.000 dinara, ali niko sa sigurnošću ne može da kaže koliko su razbojnici odneli novca. Drugog marta opljačkana je Pošta na Paliću i za sada nepoznati počinilac je odneo oko milion dinara. U saopštenju subotičke policije se navodi da je pljačka bila oko 18,45 časova i da je za sada nepoznati počinilac izvršio krivično delo razbojništva. Uviđaj je izvršen od strane istražnog sudije Osnovnog suda u Subotici. Subotička policija intenzivno traga za izvršiocem ovog krivičnog dela. 14. januara opljačkana je Pošta pored Gerontološkog centra, kada je nepoznati počinilac uz pretnju iz Pošte odneo oko 250 hiljada dinara. Šestog januara opljačkana je pošta na Prozivci, kada je odneto milion dinara. Na meti lopova ove godine bile su i dve filijale Vojvođanske banke u Subotici. 21.aprila oko 19 časova opljačkana je filijala Vojvođanske banke, koja se nalazi kod Gradske kuće.

U saopštenju subotičke policije se navodi da intezivno tragaju za tri za sada nepoznata lica, za koja postoji osnov sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva. Oni su iz filijale Vojvođanske banke u Subotici odneli veću količinu novca.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Višeg suda u Subotici.14.aprila oko 9 i 30 časova za nepoznati počiniloci su opljačkali ekspozituru Vojvođanske banke na Paliću.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2897
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.