Komentara: 0
Pregleda: 1446

Petorica džudista Spartaka na državnom prvenstvu

11.05.2015. u 17:56h
Izvor: Subotica.com
Kanjiža je u nedelju bila domačin Prvenstva Vojvodine u džudou za starije pionire, na kojem su učestvovali i takmičari Spartaka, ukupno njih šestoro, od kojih su se čak petorica plasirala na držvano prvenstvo.
Petorica džudista Spartaka na državnom prvenstvu

Pa prvenstvu Vojvodine učestvovalo je preko 30 klubova sa ukupno 127 takmičara, a takmičenje je ujedno bilo i kvalifikacionog karaktera za predstojeće nacionalno prvenstvo.

Spartak je na ovom prvenstvu imao 6 svojih takmicara, a čak njih petoro se plasiralo za prvenstvo Srbije, što je po oceni rukovodstva kluba i više nego dobar rezultat.

Spartkovi džudisti Veljko Jegdić i Mihajlo Milošev su za malo propustili bronzanu medalju pa su kao peti obezbedili plasman na državno prvenstvo. Dušan Vukas i Vuk Bošnjak su osvojili bronzane medalje dok je srebrn bio Jugoslav Kačanski.

Po rečim trenera ekipe Milana Bogića, iako im je ovo prvi nastup u starijoj selekciji, pokazali su da uspesi neće nedostajati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1446
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.