Komentara: 3
Pregleda: 7856

PGS: Mirna Radulović prolazi dalje

30.12.2012. u 16:48h
Sedmo finalno veče muzičkog šoua "Prvi glas Srbije" završilo se eliminacijom Ivana Petrovića iz Čačka. Ove subote na "meniju" su bile numere iz poznatih domaćih i stranih filmova, a komentari žirija bili su prilično strogi. Mirna je ovaj puta dobila sigurne glasove publike i nije se postavljalo pitanje da li će ići u duel.
PGS: Mirna Radulović prolazi dalje

U filmskoj završnici još jedne finalne večeri, klub „sedam veličanstvenih“ napustio je Ivan Petrović. On i Zoran Stanić su osvojili najmanji broj glasova publike, a kao i do sada, konačnu odluku je doneo žiri.

Ni ovaj put Vlado Georgijev, predsednik žirija PGS nije ostao bez komentara. On smatra da u poslednjih nekoliko emisija publika daje glavnu reč, a da su oni (žiri) tamo kao ukras. Da bi pojačao svoju izjavu doda je još da se oseća kao fikus. Georgiev je takođe još jednom ponovio da je nezadovoljan glasanjem publike.

S obzirom da su ove večeri takmičari bili u obavezi da otpevaju po dve pesme, Mirna je sinoć prvo zapevala popularnu pesmu iz najnovijeg Bondovog serijala, koju izvorno peva Adele - pesmu pod nazivom "Skyfall".

PGS: Mirna Radulović prolazi dalje

U skladu sa filmskom temom, Mirna je Saškinu eliminaciju iz prošle emisije uporedila sa hororom, a pesmu je posvetila upravo svojoj drugarici Saški. Aleksandra Radović je istakla da Mirni ne može da nađe zamerku, a Vlado Georgiev je poručio neobjektivnim glasačima da ne moraju više da troše svoje skromne plate na poruke.

Žiri smatra da Mirni nedostaje "kafansko iskustvo"

U drugoj pesmi Mirna Radulović je otpevala pesmu Silvane Armenulić iz filma "Kamiondžije", pod nazivom "Noćas mi srce pati". Žiri je primetio da je pevačica imala odličnu intonaciju, ali joj je nedostajalo vokalnih ukrasa, koji su tipični za kafansku muziku.

PGS: Mirna Radulović prolazi dalje

Finalisti Prvog glasa Srbije

Izvor: Blic, Prvi glas Srbije, Twitter

Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7856

Povezana vest

Povezane teme

prvi glas srbije

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.