Komentara: 0
Pregleda: 2849

Pikadisti Spartaka nastavljaju da dominiraju i posle osvajanja titule

15.05.2017. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
U poslednja dva kola prvenstva Srbije u pikadu, ekipa Pikado kluba "Spartak" ostvarila je pobede protiv PK "Bubac" iz Beograda (9-3) i protiv PK "Kvart" iz Novog Sada (9-0) i time sezonu završila sa svih 14 pobeda u isto toliko mečeva.
Pikadisti Spartaka nastavljaju da dominiraju i posle osvajanja titule

Bez obzira na to što su prvaci postali još pre mesec dana, ozbiljno su pristupili mečevima i trijumfalno završili sezonu. U pojedinačnoj konkurenciji zablistao je Aleksandar Milovanović, napravivši senzaciju osvajanjem poslednji turnira u Svilajncu. Tihomir Patrik je u ukupnom poretku "A lige" pojedinaca osvojio drugo mesto u Srbiji i ušao je u reprezentaciju Srbije. Atila Kuruc je završio na petom, Ljubomir Krklješ na sedmom mestu. Darko Skenderović je bio ubedljivo prvi u "B ligi" pojedinaca i plasirao se u elitnu grupu takmičara.

Posle turnira u Svilajncu poslednji ovosezonski turir biće održan 11. juna u Apatinu, gde će biti i dodeleljeni pehari i medalje za najbolje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2849
Povezane teme

pikado

pikado klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.