Komentara: 0
Pregleda: 1291

Plivanje: Andrej Barna osmi na Prvenstvu sveta u timu štafete Srbije

20.06.2022. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
Muška štafeta Srbije 4x100 metara slobodnim stilom u sastavu Andrej Barna, Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić i Nikola Aćin osvojila je 8. mesto u finalu na Svetskom prvenstvu koje se održava u Budimpešti od 18. do 25. juna.
Plivanje: Andrej Barna osmi na Prvenstvu sveta u timu štafete Srbije
Foto: Plivački savez Srbije / David Damjanović

Prvog dana Svetskog plivačkog prvenstva srpski tim je izborio finale u  konkurenciji svetske elite. Hrabrim momcima našeg tima, koji je prethodno u polufinalnim trkama zabeležio osmo vreme i napravio istorijski uspeh sa vremenom 3:14,26, malo je falilo da se domognu jedne od medalja.

Štafeta Srbije zauzela je osmo mestu u finalu sa vremenom 3:13,83 minuta.

Plivanje: Andrej Barna osmi na Prvenstvu sveta u timu štafete SrbijePlivački savez Srbije

Sjedinjene Američke Države su osvojile zlato sa vreenom 3:09,34, drugo mesto pripalo je štafeti Australije sa zaostatkom od 1,46 sekundi, dok su Italijani uzeli bronzu sa  vremenom 3:10,95 minuta. Velika Britanija se našla na četvrtom mestu, domaćin Mađarska na petom, Kanada na šestom, dok je Brazil zauzeo sedmu poziciju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1291
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.