Komentara: 0
Pregleda: 1244

Plivanje: Koltin osvojio bronzu u dresu Srbije, uspešni mlađi plivači Spartaka na takmičenjima u Beogradu

12.04.2022. u 12:46h > 13.04.2022. u 09:50h
Izvor: Subotica.com
Vrlo aktivan i uspešan takmičarski vikend je iza plivača Spartaka. Subotičani su se nadmetali na tri različita takmičenja. Nikola Koltin je u dresu Srbije osvojio bronzanu medalju na mitingu u Sloveniji, dok su njegovi mlađi klupski drugari doneli veliki broj odličja iz Beograda sa takmičenja „Velika nagrada Srbije“ i Memorijala „ Aleksandar Latinić Šuki“.
Plivanje: Koltin osvojio bronzu u dresu Srbije, uspešni mlađi plivači Spartaka na takmičenjima u Beogradu

U Kranju je održan je veliki plivački miting, na kojem su nastupile reprezentacije iz preko 15 zemalja, u kategoriji starijih juniora. U sastavu nacionalnog tima Srbije nastupio je Nikola Koltin, u pratnji trenera Bojana Racea gde je ostvario izuzetan rezultat i u disciplini na 200m prsno osvojio bronzanu medalju.

Plivanje: Koltin osvojio bronzu u dresu Srbije, uspešni mlađi plivači Spartaka na takmičenjima u BeograduKadeti Spartaka nastupali su u Beogradu na takmičenju pod nazivom „Velika nagrada Srbije“ gde se nadmetalo 400 plivača iz više zemalja. Subotičani su se takmičili sa 12 plivača i osvojili četri medalje. Jana Mut se okitila zlatom na 50m delfin i srebrom na 200m prsno, Lea Lucija Šimić uzela je bronzu na 50m prsno, a Boris Boršoš na 400m kraul.

Pioniri i predtakmičarska selekcija nastupali su na Memorijalu  „Aleksandar Latinić Šuki 2022”, takođe u Beogradu. U konkurenciji preko 300 takmičara iz regiona, Spartak je nastupio sa 16 takmičara i takmičarki koji su se okitili sa 10 medalja.

Plivanje: Koltin osvojio bronzu u dresu Srbije, uspešni mlađi plivači Spartaka na takmičenjima u BeograduPlivanje: Koltin osvojio bronzu u dresu Srbije, uspešni mlađi plivači Spartaka na takmičenjima u Beogradu

Sara Stipić osvojila je zlatnu medalju na 100m kraul i srebrnu na 100m leđno, Petra Botka je osvojila srebro na 400m kraul i bronzu na 100m kraul, Miša Novović okitila se sa dve srebrne medalje, na 50m i 100m delfin, Katarina Popović osvojila je srebrnu medalju na 100m leđno, Oleg Baćović doplivao je do srebra na 100m kraul, a Stefan Marković na 100m leđno. Svetozar Nišević osvojio je bronzu na 100m leđno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1244
Povezane teme

plivači

plivanje

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.