Komentara: 0
Pregleda: 1074

Plivanje: Spartak osvojio 16 medalja na dva mitinga

16.11.2023. u 10:10h
Izvor: Subotica.com
Plivači Spartaka su tokom proteklog vikenda nastupali na dva takmičenja odakle su doneli 16 medalja.
Plivanje: Spartak osvojio 16 medalja na dva mitinga

Subotičke plivačke nade su se u Bečeju nadmetale na mitingu „Bečejska zvezda 2023“, dok su njihovi stariji klupski drugari plivali za medalje u Makedoniji na međunarodnom mitingu „Skopje open 2023“.

Na mitingu u Skoplju su pod vođstvom trenera Bojana Race nastupali Vanja Macanko, Maša Kostić, Boris Boršoš i Aleksa Ristić. Istakao se Vanja Macanko uz osvojeno treće mesto na 200m prsno.

Plivanje: Spartak osvojio 16 medalja na dva mitingaNa plivačkom mitingu „Bečejska zvezda 2023” Spartak je nastupao sa 12 takmičara. Subotičani su ukupno osvojili 15 medalja, od toga četiri zlatne,četiri srebrne i sedam bronzanih. Ostvarenim rezultatom zauzeli su četvrto mesto u ekipnom plasmanu. Istakao se Vojin Vuković koji je proglašen za najboljeg plivača u svojoj kategoriji.

Vojin Vuković je osvojio zlatnu medalju na 50m leđno, srebrnu na 50m slobodno i bronzanu na 100m mešovito. Jelena Zelić je osvojila tri medalje, zlatnu na 50m delfin, srebrnu na 100m mešovito i bronzanu na 50m slobodno. Filip Kozarić je osvajač zlatne na 100m mešovito i srebrne na 50m delfin. Po jedno odličje su osvojili Maksim Runčev, Mihajlo Roni Perčić, Luka Popović, Lazar Dragin, Sara Bojanić, Lenka Dulić i Helena Rudinski. Mlade plivače na takmičenju je predvodila trener Jelena Subotić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 12 časova
Komentara: 0
Pregleda: 1074
Povezane teme

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.