Komentara: 0
Pregleda: 1079

Plivanje: Spartak osvojio pet medalja na Prvenstvu Srbije, Barna najbolji na šampionatu

05.06.2024. u 08:34h
Izvor: Subotica.com
Na Otvorenom prvenstvu Srbije koje je održano u Beogradu plivači Spartaka osvojili su pet medalja, a Andrej Barna pored najsjajnijeg odličja sa 100m kraul poneo je i priznanje najboljeg tamičara prvenstva.
Plivanje: Spartak osvojio pet medalja na Prvenstvu Srbije, Barna najbolji na šampionatu

Na Prvenstvu su učestvovala 373 takmirača iz sedam zemalja, a Spartak su predstavljala šetiri plivača Andrej barna, Nikola Koltin, Aleksa Ristić i Leon Ujvari. 

Andrej Barna osvojio je zlato na 100m kraul, Nikola Koltin okitio se sa dve bronzane medalje na 100m i 50m prsno, Aleksa Ristić na 200m kraul u kategoriji juniora isplivao je do srebra, dok je Leon Ujvari u juniorskoj konkurenciji na 200m mešovito osvojio zlatnu medalju.

Plivanje: Spartak osvojio pet medalja na Prvenstvu Srbije, Barna najbolji na šampionatuPlivanje: Spartak osvojio pet medalja na Prvenstvu Srbije, Barna najbolji na šampionatu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1079
Povezane teme

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.