Komentara: 0
Pregleda: 1760

Plivanje: "Spartak Prozivka" uspešan na mitingu "Trofej Beograda"

23.06.2021. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Plivanje: "Spartak Prozivka" uspešan na mitingu "Trofej Beograda"

Proteklog vikenda na bazenima Sportskog centra "25. maj - Milan Gale Muškatirović" održan Međunarodni plivački miting „Trofej Beograda“ po 19. put za redom. Pored takmičara iz regiona na plivačkom mitingu su učestovali i plivači iz Indije, Irana, Kenije, Zimbabvea i Libana. „Trofej Beograda“ se nalazi u LEN i FINA kalendaru plivačkih takmičenja i ujedno je ovo bila poslednja prilika da se ispliva norma za Olimpijske igre u Tokiju.

U konkurenciji 350 takmičara, među kojima su bili i reprezentativci Čaba Silađi i Velimir Stjepanović, plivači „Spartak Prozivke“ bili su veoma uspešni, osvojivši pregršt medalja. Istakli su se Petra Čajkaš, Adriel Hajagoš i Ognjen Gabrić sa četiri osvojene medalje.

Petra Čajkaš osvojila je bronzu u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji na 200 metara prsno i bronzu 100 metara juniorska konkurencija, Adriel Hajagoš okitio se srebrom u seniorskoj konkurenciji na 50 metara delfin, dok je mladi Ognjen Gabrić osvojio bronzu u seniorskoj konkurenciji na 200 metara leđno, u uzrastu kadeta zlatnu na 200 leđno, zlatnu na 100 metara leđno i srebro na 50 metara.

Ostali osvajači medalja, u kadetskoj konkurenciji: Filip Miler na 1500m kraul - srebro, Maša Kostić srebrna na 200m i 400m kraul, zatim Ena Martić na 200m prsno - bronza, Teodora Ždrnja na 50m delfin - bronza, Leon Ujvari na 200m leđno - srebro i 100m leđno - srebro.

Ekipu su predvodili treneri Miroslav Udicki i Robert Šimon.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1760
Povezane teme

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.