Komentara: 7
Pregleda: 11420

Pljačka posle torte filovane „bensedinom”

14.03.2013. u 23:19h
Izvor: Dnevnik Online
Zahvaljujući saradnji meštana Prigrevice i policije, uhapšena je G. H. (76) godina iz Subotice za koju se sumnja da je uspavljivanjem starih pljačkala njihova domaćinstva.
Pljačka posle torte filovane „bensedinom”

Iz izvora bliskih istrazi "Dnevnik" saznaje da su nju primetili građani Prigrevice kako s parčetom torte šeta ulicom, verovatno tražeći novu žrtvu i prijavili je policiji, koja je odmah reagovala.

Žena je privedena, a torta poslata na analizu, gde je utvrđeno da se u njoj nalaze sastojci sedativa - diazepama i bensedina. Žena je od ranije poznata policiji, jer se sumnja da je u više navrata, na području severne i zapadne Bačke, uspavljivala starce u kućama iz koristoljublja a u kuće je ulazili navodno nudeći im pomoć oko spremanja.

Poslednji identičan slučaj uspljivanja tortom dogodio se upravo u Prigrevici krajem prošle godine, kada je upala u kuću starice, omamila je i odnela veću količnu novca i pištolj , porodično nasleđe. U Apatinu je koristila sredstava za umirenje koja je sipala u crnu kafu, zbog čega se sumnja da je to bila kobna posledica za I. B, koji je nedugo zatim preminuo, dok je drugi slučaj završio težim posledicama po fizičko zdravlje.

Istraga će utvrditi povezanost ovih slučajeva. Kako "Dnevnik" saznaje, G. H. odbija svaku saradnju sa policijom ne želeći da daje bilo kakve izjave, te će istražni sudija odrediti naredne mere.

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 11420
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.