Komentara: 3
Pregleda: 4701

Pljačke na Radijalcu

30.06.2010. u 16:43h
Izvor: RTV Yueco
<p>Poslednjih godina Radijalac je postao mesto gde se često događaju pljačke, uglavnom starijih žena. Nekoliko žena ove godine već je ostalo bez novčanika, nakita, ili torbe. Pojedini stanovnici sa kojima smo razgovarali kažu da se vi&scaron;e ne osećaju sigurno ni tokom dana kada &scaron;etaju parkom, a pogotovo kada se upute do prodavnice sa torbama.</p>
Pljačke na Radijalcu

Iz policijske uprave Subotica kažu da su upoznati sa ovim problemom i da je protiv određenih počinioca već pokrenuta krivična prijava. Osim toga civilna patrola na ovakvim ili sličnim mestima od nedavno je pojačana radi lakšeg indentifikovanja počinioca krivičnih dela. Marija Sarić jedna je od žena koja je napadnuta pre par meseci na Radijalcu u sred bela dana dok se vraćala iz grada. Marija kaže da se pljačka dogodila brzo, tako da nije uspela da vidi ko su počinioci.

Ovo je samo jedna od nekoliko pljački koje su se dogodile ove godine, gde na svu sreću žrtva nije povređena, što nije čest slučaj. U policijskoj upravi Subotica kažu da su dobro upoznati sa pomenutim slučajevima I da su iz tog razloga pojačali civilnu patrolu na tim tvz. kritičnim mestima. Iz PU apeluju na sve građane da obrate pažnju na novčanike i druga materijalna sredstva, kao i da iste ne drže na dohvat ruke. Osim toga ukoliko neko od građana ima bilo kakva saznanja koja policiji mogu pomoći oko rasvetljavanja nekog slučaja, treba da se jave direktno u policijsku upravu u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 4701
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.