Komentara: 1
Pregleda: 3218

Pobeda snage i hrabrosti: Ana Dornik predstavlja svoju knjigu "Ti si ta" i podržava onkologiju u Subotici

13.06.2023. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
U petak, 16. juna, Otvoreni univerzitet će biti domaćin inspirativne književne promocije. Ana Dornik, hrabra žena koja se izborila s rakom dojke, predstaviće svoju knjigu "Ti si ta” i istovremeno pokrenuti humanitarnu akciju koja će podržati onkologiju u Subotici.
Pobeda snage i hrabrosti: Ana Dornik predstavlja svoju knjigu "Ti si ta" i podržava onkologiju u Subotici

Ana Dornik je osnivač najvećeg udruženja obolelih od karcinoma "Žena uz ženu" i dobitnica nagrade za životno delo i izuzetan doprinos u borbi sa rakom dojke za 2022. godinu.

-Ja sam jedna od osam žena u Srbiji koja oboli od karcinoma dojke. Knjiga "Ti si ta" nastala je iz moje lične borbe i želje da svoje iskustvo pretočim u "priručnik za život" za koijm sam tokom borbe i sama tragala. Ova knjiga afirmativno opisuje moju unutrašnju borbu, ali i sve okolnosti i prilike koje su nastale iz mog pozitivnog stava. Želja mi je da sve žene koje pročitaju knjigu, preispitaju svoje lične stavove. Samoljubav, samopouzdanje i sreća - stvar su ličnog izbora - kaže Ana Dornik, autorka knjige. 

Pobeda snage i hrabrosti: Ana Dornik predstavlja svoju knjigu "Ti si ta" i podržava onkologiju u SuboticiNjena knjiga "Ti si ta" je prepoznata kao izvanredna psihološka podrška devojkama i ženama koje se suočavaju sa ovom teškom bolešću i do sada je donirana na mnoge institute, klinike, bolnice i domove zdravlja širom Srbije i regiona.

 - Ana Dornik je kroz svoju neverovatnu životnu priču postala inspiracija za mnoge. Njena borba s teškom bolešću ispunjena hrabrošću, izdržljivošću i odlučnošću je priča koju želi da podeli s drugima. Promocija knjige će se sastojati od inspirativnog predavanja Ane Dornik, edukativnog panela sa izabranim lekarom i potpisivanja knjiga. Takođe, biće pružena prilika za medijske intervjue i razgovore sa autorkom - navodi organizator.

Posetioci će imati priliku da kupe potpisane primerke knjige. Deo prihoda od prodatih knjiga tokom promocije biće doniran Opštoj bolnici Subotica kako bi se pružila podrška pacijentkinjama koje su u procesu lečenja ili dolaze na redovne kontrole. Cena knjige po komadu iznosi 1.300 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3218
Povezane teme

promocija knjige

Otvoreni univerzitet Subotica

opšta bolnica

karcinom

onkologija

rak dojke

ana dornik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.