Komentara: 1
Pregleda: 1362

Počela besplatna akcija sistemske deratizacije

05.09.2022. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Akcija sistemske deratizacije na teritoriji Subotice počela je danas i trajaće do kraja narednog meseca. Besplatna akcija će se sprovoditi u svim naseljenim mestima, po domaćinstvima i objektima kolektivnog stanovanja, kao i u stambenim zgradama.
Počela besplatna akcija sistemske deratizacije

Deratizacija za sve građane je besplatna, potrebno je samo omogućiti vidno obeleženim stručnim operativcima da postave preparat. Takođe, građani treba da se pridržavaju dobijenih uputstava. U okviru akcije koristiće se moderan biocidni preparat odloženog delovanja, a građani će sva uputstva za upotrebu i mere opreza dobiti odštampano na pakovanju. 

Tačni datumi kada će operativci obilaziti njihov deo grada ili naseljeno mesto građani će moći da vide na oglasnim tablama u svojim mesnim zajednicama. Oni građani koji ne budu kod kuće u vreme kada operativci budu u njihovom delu mesne zajednice, dobiće obaveštenje da da preparat mogu naknadno preuzeti u sedištu mesne zajednice.

Za dodatne informacije možete pozvati broj telefona 025/ 5155055.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1362
Povezane teme

deratizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.