Komentara: 8
Pregleda: 9338
Video
Foto

Počela dezinfekcija javnih površina

20.03.2020. u 20:33h
Izvor: Subotica.com
Na osnovu naredbe gradskog Štaba za vanredne situacije, koji je danas naložio Gradskoj upravi da organizuje dezinfekciju javnih površina, večeras je počelo dezinfikovanje javnog prostora širom našeg grada.
Počela dezinfekcija javnih površina

Cisterna sa dezinfikacionim sredstvom krenula je Trga Slobode, Korzom, do Trga Republike, te ulicama Vladimira Nazora, Nušićevm, Đure Đakovića, Trg Cara Jovana Nenada, Trg Jakoba i Komora, Dimitrija Tucovića, Rudić ulicom, Štrosmajerovom, Trg Žrtva Fašizma, Trg Sinagoge, Zmaj Jovinom, Jovana Mikića, Alejom Maršala Tita.

Sredstvom za dezinfekciju biće očišćene i ulice Braće Radić, Blaška Rajića, šetalište na Prozivci, Trg Lazara Nešića, Partizanskih baza i Heroja Pinkija. Na Paliću će se dezinfikovati Splitska aleja, ulica i parking u Jožefa Hegediša, parking kod Male Gostione i šetalište duž obale Lajoša Vermeša.

Dezinfikovaće se ulice kao i prilazi zdravstvenim ustanovama, dečija igrališta, autobuska stajališta, šetališta, platoi i komunikacione staze u parkovima...

Takođe, Štab za vanredne situacije naredio je upravnicima stambenih zajednica da obezbede pojačano čišćenje i dezinfekciju zajedničkih delova zgrade na kojima se ostvaruje najveći kontakt (ulazi u zgradu, prostori ispred liftova, liftovi, stepeništa i stepenišni rukohvati, ulazna vrata).

Dezinfekciju je obavezno sprovoditi najmanje jednom u toku dana.

Izvor: Subotica.com
Dezinfekcija javnih površina Dezinfekcija javnih površina Dezinfekcija javnih površina Dezinfekcija javnih površina Dezinfekcija javnih površina Dezinfekcija javnih površina Dezinfekcija javnih površina Dezinfekcija javnih površina
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 9338

Povezane vesti

Povezane teme

korona virus

dezinfekcija

higijena grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.