Komentara: 2
Pregleda: 2654

Počele pripreme za "Jazzik 2013" festival

13.06.2013. u 16:00h
Počele pripreme za "Jazzik 2013" festival

Subotički džez festival "Jazzik" je ove godine kao i većina festivala u Srbiji ostao uskraćen za finansijska sredstva iz republičkog budžeta. Za razliku od republike, grad je prepoznao kvalitet i značaj ovog festivala.

Zbog nedostatka materijalnih sredstava, još uvek nije tačno preciziran datum, ali je u planu da se festival održi na jesen.

Savet festivala se složio da program mora da bude kvalitetan i da na festival treba dovesti eminentne izvođače.

Kao i svake godine do sada, festival Jazzik će biti propraćen sa mnogo pratećih sadržaja i muzičkih radionica u koje će biti uključene mnoge kulturne institucije u gradu.

Tradicionalna saradnja između Jazzika i Jazz odseka muzičke škole ni ove godine neće izostati, a planirana je saradnja sa Junior Music Studiom kroz projekat „Omladinska edukacija instrumentalnih radionica i predavanje na temu džeza“ koje će voditi eminentni muzičari, gosti "Jazzik" festivala.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2654
Povezane teme

Jazzik

Jazzik Festival

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.