Komentara: 1
Pregleda: 1320

Počeli radovi na izgradnji magistralnog voda

19.10.2010. u 16:21h
Izvor: RTV Yueco
Počeli radovi na izgradnji magistralnog voda

Počeli su radovi na izgradnji magistralnog voda koji povezuje Suboticu i Palić. Vodovodne cevi će biti postavljene u dužini od tri kilometra, a radovi će se odvijati u dve faze. Vrednost radova iznosi 22 miliona dinara. Rok završetak radova je novembar.

Radovi na izgradnji magistralnog voda od Subotice do Palića odvijaće se od Segedinskog puta kod Megamarketa Rodić do Velikog Radanovca, a druga faza u okolini Horgoškog puta. Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" je dobilo donaciju od slovačke vlade za projekat u vidu vodovodnih cevi, dok je Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojio preostali novac za završetak projekta.

Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić je obišao gradilište. Izgradnja magistralnog voda omogućuje i razvoj turizma na Paliću, kao i opremanje industrijske zone kod Prve kasarne.

Izvođač radova je preduzeće Dunav- Tisa- Dunav, a rok za završetak radova novembar.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1320
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.