Komentara: 2
Pregleda: 3050

Počelo izvlačenje splava Atlantida

23.03.2009. u 17:02h
Izvor: RTV Yueco
<p>U subotu ujutro je počelo izvlačenje splava "Atlantida" iz Zobnatičkog jezera, koje se nalazi u blizini Bačke Topole. Splav je izgoreo 27. februara oko ponoći.</p>
Počelo izvlačenje splava Atlantida

Vlasnik splava, Nenad Vekić za yueko kaže da je angažovao ronioce iz Subotice, kako bi izvukli splav iz jezera i da su nakon nekoliko časova uspeli da izvuku samo jednu terasu.

Ukoliko se ovim tempom bude išlo, najverovatnije će posao biti nastavljen i sutra. Kada je splav zapaljen, članovi ekološkog Udruženja "Hrast" su pozvali vodoprivrednog inspektora, kako bi utvrdio da li je došlo do zagađenja vode u jezeru. Kako yueko nezvanično saznaje, inspektor je naložio preduzeću DTD i Nenadu Vekiću da izvade splav iz jezera, ali policija nije dozvolila zbog istrage. Požar je podmetnut, a ko je to uradio još uvek se ne zna. Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3050
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.