Komentara: 2
Pregleda: 2598

Počeo 6. festival "Sport za sve" - grupna vožnja rolerima i biciklom, vežbanje na otvorenom, šetnja i penjanje na veštačkoj steni

01.06.2021. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Rekreativni program počinje večeras grupnom vožnjom rolera ili bicikla na Paliću, nastavlja se u četvrtak vežbanjem na otvorenom, zatim da bi kraj akcije bio posvećen šetnji zdravlja oko Palićkog jezera i penjanju na veštačku stenu u centru grada.
Počeo 6. festival "Sport za sve" - grupna vožnja rolerima i biciklom, vežbanje na otvorenom, šetnja i penjanje na veštačkoj steni

Povodom Evropske nedelje fizičke aktivonsti, a u cilju promovisanja zdravog načina života tokom ove nedelje (od 1. do 6 juna) Gradski savez "Sport za sve" Subotica organizovaće veliki broj besplatnih rekreativnih aktivnosti za sugrađane svih uzrasta sa željom promovisanja zdravog načina života i podizanja svesti o važnosti fizičke aktivnosti kao sredstva za unapređenje i očuvanje zdravlja.

Svi zainteresovani građani Subotice mogu da se priključe i uzmu učešće u rekreativnim aktivnostima.

Utorak, 1. jun u 18 časova (Palić)
Rekrativna vožnja rolerima ili biciklom obalom Palića

Okupljanje učesnika je od 17,45 do 18 časova na Paliću na platou ispred Ženskog štranda. Polazak u 18 časova. Vozi se stazom uz levu obalu Palića (istočna strana) sve do kraja nove biciklističke staze, gde se vrši promena smera kretanja. Završetak vožnje je na mestu polaska kod Ženskog štranda do 19,30 časova.

Četvrtak, 3. jun u 18 časova (Dudova šuma)
Zumba fitnes / zumba kids i vežbanje na otvorenom

Okupljanje učesnika je od 17,45 do 18 časova u Dudovoj šumi na košarkaškom terenu. U 18 časova početak Zumba fitnesa / zumba kids u trajanju od oko sat vremena. U 19 časova program se nastavlja vežbanje na otvorenom i trim stazi i traje do 19,45 časova.

Subota, 5. jun u 9 časova) (Subotica)
Šetnja zdravlja (okvirno vreme trajanja 3 časa)

Okupljanje zainteresovanih je u 9 časova kod MOL benzinske pumpe na Senćanskom putu. Pešači se do Bunarića, do Sektora 1 i 2 Palićkog jezera, gde je planirana kraća pauza nakon koje se nastavlja pešačenje do mesta polaska. Planirano vreme povratka je oko 12 časova.

Subota, 5. jun u 10 časova (Subotica, centar)
Penjanje na veštačku stenu

Veštačka stena će u vremenskom periodu od 10 do 17 časova biti postavljena u centru grada i svi zaintresovani će moći, uz stručni nadzor, da se oprobaju u penjanju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 2598
Povezane teme

rekreacija

bavljenje sportom

gradski savez sport za sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.