Komentara: 4
Pregleda: 4861
Foto

Počeo prolećni Sajam cveća

15.05.2024. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalni Sajam cveća počeo je danas i centar našeg grada obojio najlepšim prolećnim bojama.
Počeo prolećni Sajam cveća

Više od 30 izlagača od juga Srbije do Horgoša predstavilo je bogatu ponudu sobnog i baštenskog cveća, sadnica, ukrasnog bilja... Sajam će biti otvoren do subote.

- Po onome što možemo da vidimo na balkonima, verandama, vrtovima i baštama, Subotičani jako vole cveće i posvećeno ga održavaju. Ruže stablašice su veoma popularne, možda su i najzastupljenije u vrtovima, tu su i tuje i borovi, koji cvetaju u februaru, prave dobar hlad i pročišćavaju vazduh. Veoma je tražen i kaktus. Cvet se traži po osećaju, kao ljudsko biće – poručuje Dušan Kontić, organizator ove sajamske manifestacije.

Počeo prolećni Sajam cveća

Počeo prolećni Sajam cvećaKao i prethodnih godina Sajam cveća podržala je lokalna samouprava, jer je sadržaj koji obogaćuje ponudu grada.

- Ovo je jedna zaista lepa, prijatna i tradicionalna manifestacija koja se održava dva puta godišnje. Ona privlači posetioce koji u bogatoj ponudi mogu da pronađu cveće za sebe i svoj vrt i tako opleme prostor u kom žive i borave. Cveće inspiriše, pozitivno deluje na ljude, smiruje, ulepšava prostor i ne čudi nas što Subotičani pokazuju veliko interesovanje za ovakve manifestacije – kaže Milanka Kostić, član Gradskog veća zadužen za oblast kulture.

Izvor: Subotica.com
Prolećni Sajam cveća Prolećni Sajam cveća Prolećni Sajam cveća Prolećni Sajam cveća Prolećni Sajam cveća Prolećni Sajam cveća Prolećni Sajam cveća Prolećni Sajam cveća
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 meseca i 20 časova
Komentara: 4
Pregleda: 4861
Povezane teme

sajam cveća

izložba i vašar cveća i bašte

festival cveća

prolećni sajam cveća

prolećni vašar cveća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.