Komentara: 0
Pregleda: 3151

Počeo Trenchtown Festival

30.04.2011. u 21:57h
Izvor: RTV Yueco
Počeo Trenchtown Festival

“Žurka u velikoj začaranoj šumi je počela”! Jedanaesti po redu Trenchtown festival otvoren je sinoć sjajnim nastupima Rege saund sistema, DJ-ejeva, Hip Hopera, rokera na velikoj I maloj bini I terasi. Nekoliko hiljada kampera I juče pristizalo u Etno Camp na Palići iz raznih zemalja regiona – Srbije, Hrvastke, Makedonije, BiH, Slovenije, mađarske, Austrije, pa čak I Holandije. Glavne zvezde večeri bili su VROOOM I Partibrejkersi.

I prvog dana festivala, kao I u prethodna tri, kamperi sa svih strana bivše Jugoslavije I šireg regiona slivali su se na Palić, u Etno kamp gde se do 1. maja održava 11. po redu regionalni festival Trenchtown. NA popularnoj terasi dominira rege zvuk, a sam prostor služi za druženje I odmaranje u prelepom ambijentu Palićke šume, dok se na maloj bini smenjuju oštri zvuci metala, elektronska muzika domaćih I regionalnih DJ-ejeva, kao I rime Hip Hopera.

A dok su poslednji kamperi postavljali šatore, a frizbiji leteli na sve strane, na MALOJ BINI počelo je zagrevanje za sve ono što Vas čeka do 01. maja uz TEMPLE OF THE SMOKE. Onda su na VELIKU BINU izašli FC APARTIDE UTD. sa svojom vizijom savremenog regea, nakon njih VROOOM sa atraktivnim nastupom i originalnim zvukom, da bi opšti delirijum nastao sa PARTIBREJKERSIMA, gde je masa potpuno "odelipila" uz HIPNOSTISANU GOMILU, KRENI PREMA MENI... Na VELIKOJ BINI u novi dan jako dobrim elektro-popom posetioce su uveli BEI THE FISH iz Makedonije.

Žurka u velikoj začaranoj šumi nastavlja se večeras nastupima sastava Svi na pod!, Vlada Divljan I NVO, Zemlja gruva I Ritam nereda. Organizatori, Fokus fondacija, očekuju da će ovogodišnji festival po poseti nadmašiti prošlogodišnji kada se okupilo preko 11.000 posetilaca, a za sam festival vlada veliko interesovanje medija iz zemlje I regiona.

Fotografije možete videti: Trenchtown festival - Prvi dan

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3151
Povezane teme

Trenchtown festival

Trenchtown Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.