Komentara: 4
Pregleda: 4344

Počeo upis dece u školu klizanja

09.12.2021. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Školica klizanja u organizaciji Hokej kluba "Spartak", počinje sa radom danas (četvrtak) u 16 časova. Kao i prethodnih sezona obuka će se održavati na Gradskom klizalištu svakog radnog dana od 9 do 10 časova i od 16 do 16:50 časova.
Počeo upis dece u školu klizanja

Donja uzrasna granica koja se preporučuje za dečake i devojčice je četiri pune godine, dok gornja granica ne postoji. Za sve polaznike koji nemaju svoje klizaljke, organizator je obezbedio određenu količinu klizaljki, a za najmlađe polaznike obezbeđeni su i štitnici za kolena i laktove.

- Tokom prethodnih sezona, kroz našu "Školicu klizanja" je prošao veliki broj naših najmlađih sugrađana i svima ova aktivnost može i treba da predstavlja odličnu rekreaciju i trening u zimskom periodu, kada generalno zbog hladnoće najveći deo dece provodi vreme u zatvorenom prostoru, ispred TV prijemnika ili računara, što predstavlja jedan od najvećih "problema" današnjice u razvoju dece - kaže Uroš Brestovac iz HK "Spartak".

Za vreme zimskog raspusta biće aktuelan samo popodnevni termin. Mesečna članarina iznosi 2.500 dinara. U slučaju da obuku zajedno pohađaju rođena braća ili sestre, drugo dete dobija popust na članarinu u iznosu od 1.000 dinara.

Za više informacija možete pozvati 024/55-20-17 ili 064/14-65-787.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4344
Povezane teme

hokej klub spartak

uroš brestovac

klizanje

klizališna sezona

škola klizanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.