Komentara: 0
Pregleda: 380

Počinje Festival mentalnog zdravlja

10.10.2024. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Festival mentalnog zdravlja u našem gradu počinje danas, a u narednih deset dana biće organizovane pozorišne predstave, filmske projekcije, konceti, šetnje u prirodi, tribine, okrugli stolovi, predavanja, radionice, izložbe, ulične akcije, rekreacije... Sve aktivnosti su besplatne, a za pojedine radionice protrebna je prijava učešća.
Počinje Festival mentalnog zdravlja

Uticaj društvenih promena (ekonomskih, kulturnih, tehnoloških…) na mentalno zdravlje su mnogobrojni. Festival mentalnog zdravlja i ove godine ističe važnost pristupanja mentalnom zdravlju holistički, uzimajući u obzir da čovek može imati odnos prema promenama na individualnom i društvenom planu i da je ovaj odnos recipročan – promene su prirodan deo ljudskog života i društva, ali promene kod drugih osoba i u društvu mogu biti izazovne kada je u pitanju naše mentalno zdravlje.

Događaji tokom Festivala imaju za cilj da edukuju, ali i da podstaknu sve članove i članice na akciju koja može doprineti stvaranju resursa u zajednici i društvu, a koji mogu doprineti zaštiti i unapređenju mentalnog zdravlja i blagostanja.

Pogledajte PROGRAM festivala mentalnog zdravlja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 48 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 380
Povezane teme

festival mentalnog zdravlja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.