Komentara: 1
Pregleda: 2501

Počinje sa radom Škola atletike AK "Spartak" za uzrast dece od 6 do 9 godina

15.03.2021. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
U toku je upis dece u Školu atletike Atletskog kluba "Spartak". Prvi trening će se održati u sredu, 17. marta na Gradskom stadionu. Iznos mesečne članarine je 1.000 dinara.
Počinje sa radom Škola atletike AK "Spartak" za uzrast dece od 6 do 9 godina

Atletsku školu će voditi istaknuti stručnjak AK "Spartak", bivši reprezentativac i olimpijac sa dugogodišnjim trenerskim iskustvom - Laslo Ubori.

Škola je namenjena deci školskog uzrasta, od navršenih 6 do navršenih 12. Treninzi će se odžavati  sredom od 9 časova i 15 časova, kao i subotom od 9 časova.

- Radićemo na razvoju prirodnih oblika kretanja, koja čine osnovu atletike, kao što su hodanje, trčanje, skakanje i bacanje, ali i na razvoju brzine, snage, izdržljivosti, koordinacije i drugim motoričkim sposobnostima dece - objašnjava Tihana Tumbas, Generalni sekretar AKŽ "Spartak".

Mesečna članarina iznosi 1.000 dinara, a Klub je pozvao svu decu i roditelje koji se prvi put susreću  a "kraljiom sportova" da dođu na jedan od treniga i iz prve ruke se upoznaju sa radom Škole atletike.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2501
Povezane teme

atletika

škola atletike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.