Komentara: 3
Pregleda: 2824

Podela kanti za kućni otpad u Đurđinu od četvrtka

03.01.2023. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Od četvrtka, 5. januara, pa u narednih nedelju dana, JKP "Čistoća i zelenilo" vršiće u Đurđinu podelu tipskih kanti za odvoženje kućnog otpada. Podela tipskih kanti će se obavljati radnim danima od 9 do 14 časova.
Podela kanti za kućni otpad u Đurđinu od četvrtka

Podela tipskih kanti za smeće u MZ "Đurđin" odvijaće se od 5. do 13. januara, isporukom na kućnu adresu. Iz JKP "Čistoća i zelenilo" apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti, uz napomenu za one koji ne budu u trenutku dostave kući da će istu moći preuzeti u prostoriji MZ „Đurđin" (Borisa Kidriča 9, 024/47-68-050) radnim danima u periodu gore navedenom periodu, od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

- Za izvršenu uslugu počevši od 1. februara tekuće godine korisnicima usluga ćemo izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom - usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Takođe, od februara dinamika odvoženja otpada će biti četiri puta mesečno, a do tada odvoženje će se vršiti po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće - saopštili su iz "Čistoće".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2824
Povezane teme

jkp čistoća i zelenilo

podela kanti

kante za smeće

podela tipskih kanti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.