Komentara: 2
Pregleda: 1578

Podrška listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić"

06.04.2012. u 15:30h
Izvor: RTV Yueco
Podrška listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić"

Subotički odbor pokreta poljoprivrednika i privrednika "Bogata Srbija" dao je podršku listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić" na lokalnim izborima.

U ime Gradskog odbora pokreta poljoprivrednika i privrednika Zaharije Trnavčević - „Bogata Srbija“, upućujemo podršku listi „Izbor za bolji život - Boris Tadić“, jer smatramo da jedino ona može da omogući ekonomski razvoj grada i obezbedi bolje uslove poslovanja poljoprivrednika i privrednika, istakao je predsednik Gradskog odbora „Bogate Srbije“ Stevan Bošnjak.

Mi stojimo na stanovištu da jedino lista „Izbor za bolji život - Boris Tadić“ može da doprinese razvoju domaće proizvodnje u Subotici. Realizacijom brojnih projekata, privlačenjem domaćih i stranih investitora, kao i otvaranjem novih radnih mesta u prethodnom periodu jesu garancija i dokaz da su ljudi koji čine ovu listu sposobni i stručni da od Subotice naprave grad koji će biti privredni centar celog regiona.

Iz tog razloga, pozivamo sve preduzetnike, poljoprivrednike i radnike da izađu na izbore i ukažu svoje poverenje listi „Izbor za bolji život - Boris Tadić“, navodi Bošnjak.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1578
Povezane teme

pokret poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.