Komentara: 17
Pregleda: 40042

Poginuo radnik na gradilištu u Mišićevu

09.09.2016. u 16:20h > 17:55
Izvor: Subotica.com
Slovenac S.P. (32) poginuo je juče popodne na gradilištu firme „Patent co“ u Mišićevu. Nastradali mladić iz slovenačkog mesta Ljutomer bio je zaposlen u preduzeću „SR-ALU“ iz Ptuja, izvođaču radova na izgradnji nove fabrike stočne hrane.
Poginuo radnik na gradilištu u Mišićevu

Tragedija se desila nešto iza 15 časova. Mladić je iz, za  sada još nepoznatih razloga, pao sa objekta u izgradnji, sa 45 metara visine.

Odmah je stigla Hitna pomoć, ali nastradalom, nažalost, nije bilo pomoći. Na licu mesta bili su policija i javni tužilac, kao i inspektor zaštite na radu, koji još uvek utvrđuju okolnosti koje su prethodile ovom nesrećnom događaju.

- Sa slovenačkom firmom sarađujemo već duže vreme i nikada nismo imali problema ni u odnosu prema radu, ni u poštovanju rokova. Još uvek ne znamo šta se tačno dogodilo i šta je prouzrokovalo tragediju  – kažu u kompaniji „Patent co“ u Mišićevu. - Najverovatnije je reč o nesrećnom slučaju, ali istraga će utvrditi šta se zaista desilo. Mi smo ispunili sve svoje zakonske obaveze, dostavili svu neophodnu dokumentaciju a radnici  su danas na razgovoru u pokrajinskoj Inspekciji rada. Iz poštovanja prema praminulom mladiću obustavljeni su svi radovi. Ovaj događaj nas je sve jako potresao.

Kako nezvanično saznajemo, mladić je sa ostalim radnicima iz Slovenije bio smešten na Paliću a od porodice je imao samo majku i sestru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 40042
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.