Komentara: 4
Pregleda: 4665

Pogrebno ima novi sajt

01.04.2010. u 03:51h
Izvor: RTV Yueco
<p>Javno komunalno preduzeće "Pogrebno" predstavilo je novi internet potral.Ideja je da sajt obuhvati celokupnu pogrebnu delatnost u Subotici.Na sajtu možete naći sve bitne informacije oko održavanja i stanja groblja va&scaron;in najmilijih, servisne informacije, kao i istorijat preduzeća i same pogrebne delatnosti.</p>
Pogrebno ima novi sajt

Sajt je izrađen po ugovoru o autorskom delu u vrednosti od 35.000 dinara. Adresa sajta je www.pogrebno.rs

Javno komunalno preduzeće "Pogrebno" predstavilo je sajt koji je jedinstven u Srbiji. Pored osnovnih informacija o radu preduzeća, stanju subotičkih grobalja, sajt sadrži i podatke o istoriji pogrebnih delatnosti, običajima sahranjivanja na ovim prostorima, kao i podsekciju za pitanja građana. Korisnici mogu da provere da li su uplatili naknadu za korišćenje grobnice. Sajt je urađen na srpskom jeziku latiničnim pismom.Direktorka pomenutog preduzeća kaže da očekuje pomoć od grada prilikom prevođenja sadržana na mađarski i hrvatski jezik.Proteklih sedam godina preduzeće radi na formiranju elektronske baze podataka o stanju grobnica u Subotici.U toku je uređenje subotičkih grobalja kako bi za Vaskršnje i uskršnje praznike vernici mogli da obiđu svoje najmilije.Sajt će se svakodnevno ažurirati.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4665
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.