Komentara: 7
Pregleda: 2109

Pokrajina pomaže razvoj sportske infrastrukture u Bačkoj Topoli

11.03.2021. u 15:49h
Izvor: Subotica.com
Pokrajina pomaže razvoj sportske infrastrukture u Bačkoj Topoli

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, posetio je danas Bačku Topolu, gde se prvo sastao sa predsednikom Opštine, Adrijanom Satmarijem. Tom prilikom se razgovaralo o stanju u oblasti sporta i sportske infrastrukture u ovoj opštini, koja, kako su sagovornici istakli, spada u red onih koje posvećuju posebnu pažnju negovanju sportskih aktivnosti i zdravom načinu života putem realizacije projekata namenjenih kako najmlađima, tako i svim kategorijama stanovništva.

Sekretar Basta je zatim obišao i naselje Tomislavci, za čije potrebe je ovaj sekretarijat izdvojio sredstva u cilju stvaranja boljih uslova za razvoj tenisa.

- Putem konkursa za izgradnju, sanaciju i opremanje sportske infrastrukture, izdvojilismo dva miliona dinara za opremanje teniskih terena u Tomislavcima. Reč je o projektu koji obuhvata instalaciju balon-sale sa grejenjam i ventilacijom, kao i kućice za skladištenje balona i osvetljenja - podsetio je Basta i dodao da će zahvaljujući ovoj investicji sportisti moći da koriste teniske terene u svim vremenskim uslovima.

Predsednik Opštine Bačka Topola se zahvalio na dosadašnjim sredstvima iz Pokrajine, a podsetio je i na aktuelne projekte u oblasti sporta u ovoj opštini.

- U toku je izgradnja zatvorenog bazena i gradskog stadiona, izgrađena je Fudbalska akademija i siguran sam da će svi ovi projekti u velikoj meri doprineti unapređenju sporta u Bačkoj Topoli - rekao je Adrijan Satmari.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2109
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.