Komentara: 0
Pregleda: 1709

Pokrajinski ombudsman razgovarao sa stanovnicima Palića

03.03.2011. u 15:53h
Izvor: RTV Yueco
Pokrajinski ombudsman razgovarao sa stanovnicima Palića

Stanovnici Palića imali su danas priliku da se obrate predstavnicima kancelarije Pokrajinskog zaštitinika građana sa svojim problemima. Građani su se uglavnom žalili na naknadu za odvodnjavanje, da im se kradu plodovi po voćnacima i da policija ne izlazi na teren ukoliko nije napravljena šteta do određene cene. Savet ili pomoć potražilo je preko 30 stanovnika pomenutog naselja.

Stanovnici Palića najviše su se žalili na naknadu za odvodnjavanje i na krađe u naselju, rekla je zamenica Pokrajinskog ombudsmana Eva Vukašinović. Pored toga, bilo je i nekoliko primedbi na nadoknadu štete koja je nastala prolaskom natovarenih kamiona kroz njihove ulice.

Pokrajinski zaštitnici građana obilaze opštine po Vojvodini kako bi se na licu mesta upoznali sa problemima građana i približili im posao omudsmana. Broj međunacionalnih incidenata je smanjen, kažu predstavnici kancelarije Pokrajinskog zaštitinika građana. Prošle godine pokrajinski zaštitinik građan je imao 800 predstavki što je skoro duplo više nego 2009.godine.

Zaštitnici građana će i dalje da nastave da obilaze naselja po Vojvodini gde ih građani pozovu sa problemima. U Mesnoj zajednici “Palić” u toku dva sata koliko su građani imali priliku da iznesu svoje probleme, obratilo se preko 30 stanovnika Palića za pomoć.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1709
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.