Komentara: 19
Pregleda: 5022

Pokret "Levica Srbije" i u Subotici

17.12.2015. u 16:13h
Izvor: Pokret "Levica Srbije"
Saopštenje Inicijativnog odbora pokreta "Levica Srbije" u Subotici prenosimo u celosti.
Pokret "Levica Srbije" i u Subotici

Srbija je u dubokoj bedi, nezaposlenosti i siromaštvu. Srbija je danas zemlja izraženih socijalnih nejednakosti. Dve i po decenije Srbija je propadala politički, ekonomski, kulturno i moralno. Građani  Srbije potonuli su  u apatiju i razočaranje, egzistencijalni strah,  u siromaštvo i nemoć, dok se sa druge strane, šačica ljudi, beskrajno obogatila i postala gospodar ove zemlje. 

Nastavnici, radnici, nezaposleni, srednji sloj,  profesori, inžinjeri, lekari, činovnici, medicinsko osoblje, seljaci, mladi, penzioneri i drugi, svi su ugroženi,  obespravljene i osiromašeni. Sve njih „Levica Srbije“ poziva  u borbu  za zemlju socijalne pravde i pravičnosti, jednakosti i solidarnosti!

Pokret „Levica Srbije“ osniva i gradsku organizaciju u Subotici.

„Levica Srbije“ će se boriti  da Subotica ne  bude  grad iz kojeg se godišnje iseli nekoliko hiljada ljudi u potrazi za pristojnim životom.

„Levica Srbije“ će se boriti za  sve one koji žele   da Subotica bude grad u kome će svaki njen građanin imati pravo na dostojanstven i pristojan život,  u kome građani  neće raditi za mizeran minimalac, za domaće tajkune i strane kompanije.

„Levica Srbije“ će se boriti  sve koji ne žele da Subotica bude grad  u kojem čak ni zaposleni nemaju pristojan život, niti nadu da će ikada živeti sigurno i dostojanstveno.

„Levica Srbije“ će se boriti  da Subotica bude grad u kome će moći da se  radi i u kome se od radamoći  pristojno živeti , grad u kome niko neće biti u strahu od gladi, bolesti i nemaštine.

// kraj saopštenja

Izvor: Pokret "Levica Srbije"
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 5022
Povezane teme

levica srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.