Komentara: 0
Pregleda: 1208

Poledica na putevima

14.01.2009. u 11:47h
<p>Ledena ki&scaron;a koja je padala noćas i jutros napravila je mnogo problema u saobraćaju. Subotičani su padali na sve strane, a vozači nisu mogli da kontroli&scaron;u svoje automobile zbog poledice na putevima.</p>
Poledica na putevima

Ekipe zimske službe koje su zaduženje za održavanje lokalnih puteva noćas oko četiri časa su bile na terenu i posipale solju i rizlom zaleđene puteve, kao i trotoare i biciklističke staze. Lokalni putevi noćas i jutros prema planu i programu "Direkcije za izgradnju grada" su održavani.Kako bi bili prohodni posuti su sa po 20 tona soli i rizle.Za čišćenje trotoara, biciklističkih staza i kružnih tokova potrošeno je 5800 kilograma soli i osam kubika paljevine.

Ulica Braće Radić je jutros naknadno ušla u program održavanja zimske službe i zbog specifičnosti kocke posuta je samo paljevinom.Pet ekipa Javnog komunalnog preduzeća "Čistoća i zelenilo" je izašlo na teren kako bi putevi bili prohodni, ali i pored toga mnoge sporedne ulice su bile neprohodne zbog leda koji se nalazio na putevima.U Čistoći kažu da oni rade po planu i programu.

Postavljeno pre 15 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1208
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.