Komentara: 20
Pregleda: 19038

Policija pronašla ukradeni automobil nakon dva dana

02.02.2016. u 21:18h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljući angažovanju subotičke policije, posle samo 48 sati od kako je porodica Peić prijavila krađu automobila „ford focus“, auto je pronađen i vraćen vlasnicima, a lopov procesuiran.
Policija pronašla ukradeni automobil nakon dva dana

Krađa se desila u subotu, oko podne u ulici Vladimira Nazora u centru grada, kada je Marko Peić nesmotreno ostavio ključeve u parkiranom automobilu i ušao u prodavnicu „Elektro rasveta IP“. Lopov je to primetio, iskoristio trenutak nepažnje i čim je vlasniku video leđa, brzo uleteo u automobil i pobegao.

- U trenutku smo svi ostali skamenjeni, auto nam je ukraden bukvalno ispred radnje. Odmah smo pozvali policiju i pregledali kamere sa okolnih kafića i prodavnica. Videlo se kako auto odlazi, ali se lice lopova nije moglo identifikovati – priča Danijel Peić. - Bili smo u šoku. Kupili smo ga u septembru prošle godine i neophodan nam je za rad. Nismo znali šta da očekujemo, jer se ukradena vozila uglavnom teško pronalaze. Tu neizvesnost ne mogu rečima opisati. Ipak, nismo gubili nadu.

Policija pronašla ukradeni automobil nakon dva dana

Vrlo brzo se ispostavilo da je optimizam vlasnika bio opravdan. Policija im je u ponedeljak javila lepe vesti - da je automobil pronađen i da na njemu nema nikakvih oštećenja.

- Pronađen je na parkingu u blizini pošte kod Železničke stanice. Čovek koji ga je ukrao spavao je u njemu dva dana, čak je, prilično hrabro, nekoliko puta prošao Nazorovom ulicom, a navodno je hteo da ga otera na autopijacu u Sombor i tamo proda – nastavlja Danijel. - Uglavnom slušamo kritike na rad naše policije, ali ovoga puta su zaista pokazali veliku profesionalnost - želim da se zahvalim svima koji su pomogli da automobil bude pronađen.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 19038
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.